Field of study: Food Science and Technology
Description: Food science: studies related to biotechnology and the physical, chemical, microbiological, enzymatic, nutritional, functional and sensory properties of food.
Projetcs:

Abbreviation Titlesort descending Starting date Deadline (months)
16/05/2020 24
15/05/2020 36
MALTANA 01/05/2019 48
14/05/2020 24
01/08/2020 24
04/03/2019 12
01/08/2019 12
10/12/2018 36
01/08/2017 36
10/12/2018 24
01/08/2018 36
01/02/2018 60
20/08/2018 60
01/08/2018 24
01/08/2018 12
08/05/2018 48
08/05/2018 36
01/09/2017 36
01/02/2017 24
01/08/2017 24

Pages

Acesso à informação
Transparência Pública

© 2013 Universidade Federal do Espírito Santo. Todos os direitos reservados.
Alto Universitário, s/nº - Guararema, Alegre - ES | CEP 29500-000